Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 12 oktober 2011 @ 02:13 door Travelboy , 1321 keer bekeken

Verstandig reizen door een goede voorbereiding, weten waar je rekening mee kunt houden, optimaal plezier hebben omdat je niet of nauwelijks voor ongewenste verrassingen komt te staan die je had kunnen voorkomen. Dat zijn redenen om het vernieuwde Wereldwijzer Handboek voor de Wereldreiziger te kopen.

Handboek Wereldreiziger
 
Frans Timmerhuis legt in de uitgave Wereldwijzer Handboek voor de Wereldreiziger de nadruk niet op gevaren. Hij laat zien hoe je verstandig reist, terwijl je maximaal plezier beleeft aan je reis.
 
 
Geld verdienen
Timmerhuis beantwoordt vragen als: hoe is het openbaar vervoer in landen als Peru, India en Vietnam georganiseerd? Ken je per land de regels van paspoorten en stempels? Weet je hoe je tijdens je reis geld kunt verdienen en is er in het land van je keuze wel een geldautomaat?

 

 

Praktisch
Frans Timmerhuis heeft als schrijver van dit veelomvattende boek zo'n beetje het reizigerswiel uitgevonden. Hij vertelt altijd uit eigen ervaring. Hij is er zelf geweest, heeft het zelf meegemaakt, en heeft zelf de antwoorden gevonden als dat nodig was. Daarom ook is dit boek zo onvoorstelbaar praktisch.

 

Compagnon
Dat Wereldwijzer Handboek voor de Wereldreiziger in een behoefte voorziet is duidelijk. Deze editie is inmiddels de 8e druk. Maar elke druk, dus ook deze, is opnieuw volledig geactualiseerd. De praktische opzet maakt dit boek tot een onmisbare bron van kennis bij het voorbereiden, en een waardevolle compagnon tijdens het reizen.

 

Voorbereiding
Het boek is opgebouwd rond de volgende hoofdstukken: De Voorbereiding, De Reis, Reizen in Azië, Reizen in Noord- en Zuid-Amerika, Reizen in Afrika, Reizen in de Pacific, en de bijlagen. De kaarten, de authentieke foto's en het uitgebreide trefwoordenregister maken dit boek helemaal compleet.

Wereldwijzer Handboek voor de Wereldreiziger
Frans Timmerhuis
Uitgeverij Elmar BV
ISBN 97890389 20429
Prijs: € 22.95
Omvang: 432 pagina's
Full colour geïllustreerde paperback

 

Internet: www.uitgeverijelmar.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.