Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 29 juni 2011 @ 00:21 door Travelboy , 1645 keer bekeken

voor iPhone en Android

De ANWB lanceert de eerste B&B-app van Nederland: een app met 1800 bed & breakfasts in Nederland en Europa. Op weg naar hun vakantiebestemming zoeken reizigers een B&B, lezen ze de ervaringen van anderen en reserveren ze direct. De ANWB biedt deze app gratis aan.

 

 

De app toont onderweg automatisch de dichtstbijzijnde B&B’s op volgorde van afstand van de huidige locatie. Zoeken kan eenvoudig via de kaart of op basis van bestemming en door het ingeven van zoekcriteria als kamerprijs, soort kamer, ligging, type gebouw en voorzieningen in de B&B. Zo is bijvoorbeeld te zien of een B&B een zwembad heeft, de hond welkom is en de B&B rolstoeltoegankelijk is. De gevonden B&B’s worden getoond met foto, beschrijving, ligging, adresgegevens en reviews van eerdere gasten en zijn vanuit de app direct te reserveren. Onder de knop ‘Uitgelicht’ toont de app actuele aanbiedingen en arrangementen.

 

Kleinschalig

De ANWB selecteert de bed & breakfasts op persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en relatief lage prijzen. Voor de B&B’s in het buitenland geldt een extra voorwaarde: de eigenaar spreekt Nederlands.

 

Gratis

Vakantiegangers kunnen de ANWB B&B-app gratis downloaden en de B&B’s ook offline zoeken en bekijken. Dat is handig in het buitenland, waar roaming kostbaar is.

 

De ANWB-app B&B is te vinden in de App Store, via www.anwb.nl/benb en is binnenkort in de Android Market beschikbaar.

 

Eerder verschenen onder meer de ANWB-apps Fietsen, Campinggids, Wegenwacht, Wintersport, Verkeer en Waterkaarten.

 

Download de B&B-app



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.