Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 30 mei 2011 @ 00:54 door Travelboy , 1250 keer bekeken

Nadat de Travvies Website Awards vorig jaar een succes bleken (bijna 10.000 mensen brachten hun stem uit), organiseert StedenTripper.com ook in 2011 weer dé verkiezing met de allerbeste reiswebsites. Dit jaar is het aantal categoriën uitgebreid van zes naar negen, en zijn er liefst 135 websites genomineerd.

 

 

Bij de Travvies worden de genomineerden niet bepaald op basis van naamsbekendheid of marketingbudget, maar enkel op basis van de website zelf, en de bruikbaarheid en originaliteit daarvan. Uitgebreide informatie, mooie foto’s, of interessante reisartikelen. Want dat is immers waar het écht om gaat bij een website award.

 

Nieuwe categorieën

In de categorieën ‘Blogs & Portals’, ‘Programma’s & Magazines’, ‘Fotowebsites’, ‘Reisverslagen’ en ‘Internationaal’ zijn, net als vorig jaar, 15 websites genomineerd. De categorie ‘Reisbureaus & Aanbieders’ is vervangen door ‘Commercieel’, met daarin een nóg breder scala aan goede commerciële reiswebsites.

 

Nieuw is de categorie ‘Communities’, waarin de leukste Nederlandstalige reiscommunities centraal staan. Websites met een specifiek landen-, regio of stedenthema zijn genomineerd in de categorie ‘Bestemmingsspecifiek’. Ten slotte zijn de beste Nederlandstalige websites van toeristische organisaties en overheden te vinden onder ‘Toerisme & Overheid’.

 

Stemmen!

Tussen 25 mei en 7 juni 2011 kun je hier je stem uitbrengen op je favoriete website. Stemmen kan slechts één keer per IP-adres, maar vraag gerust al je vrienden om ook te stemmen op jouw favoriete website!

Uiteraard kan het zijn dat jouw favoriete website er niet tussen staat. Laat in dat geval gerust een reactie achter! Wie weet staat je favoriete pagina dan volgend jaar wél tussen de genomineerden voor een Travvie Website Award!

 



Gerelateerde berichten:

  1. De Travvies Website Awards: De Winnaars
  2. Aankondiging: De Travvies Website Awards voor Reiswebsites



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.