Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 02 oktober 2011 @ 03:13 door Travelboy , 1315 keer bekeken

Rough Guides heeft vier nieuwe Nederlandstalige landengidsen gepresenteerd: over Turkije, Argentinië, Laos en India. Rough Guides helpen de reiziger vooral ook onbekendere plekken te ontdekken en er is veel aandacht voor fotografie en kaarten.

 

De Nederlandse reiziger kan met Rough Guide op stap met een gids in eigen taal die internationaal erg goed beoordeeld werd en betrouwbaar, enthousiasmerend en levendig is. Met Rough Guide komt de reiziger op unieke locaties. Daarnaast bevatten alle gidsen up-to-date praktische informatie en bovendien uitgebreide culturele en historische achtergrondinformatie. Elke gids is voorzien van prachtige fotografie en veel gedetailleerde kaarten. De Rough Guide, spreekt wereldwijd jouw taal.

 

Argentinië
Met de Rough Guide Argentinië in je bagage kan er weinig mis gaan. De auteurs kennen het land op hun duimpje en hebben 'overal' geslapen en gegeten, zodat ze de beste tips kunnen geven: de mooiste bezienswaardigheden, verborgen schoonheid en verrassende adresjes.

 

Ontdek vanuit welke hoek je de Iguazúwatervallen het beste kunt bekijken. Lees de actuele informatie over Argentinië's eigen route 66: Ruta 40. Leer alles over Argentijnse cowboys, en waar je ze kunt ontmoeten. Verken het verlaten en sterk tot de verbeelding sprekende Patagonië.
Rough Guide Argentinië, 664 blz, € 24,99

 

India
De Rough Guide India dringt door tot de kern van het land, en met beschrijvingen van het simpele dorpsleven, de spectaculaire Himalaya en de serene waterwegen van Kerala - en nog veel meer - vind je alles wat je zoekt.

 

Duik naar de prachtige koraalriffen rond de Andamanen. Proef bhelpuri in Mumbai, de hoofdstad van het Indiase straatvoedsel. Vind innerlijke vrede en rust in het pelgrimsoord en yogacentrum Rishikesh. Sta oog in oog met een tijger in Ranthambore National Park.
Rough Guide India,1224 blz., € 36,99

 

Laos
De Rough Guide Laos vertelt je alles over verscholen bezienswaardigheden, traditionele festivals, etnische stammen en tempelarchitectuur, en belicht de geschiedenis van een van de laatste communistische landen. Tevens bevat de gids handige tips als een lijstje grensovergangen en een basiswoordenlijst.

 

Geniet bij zonsondergang in de backpackershoofdstad Van Vieng aan de Mekong van een koude beer lao. Struin in het afgelegen noorden door de jungle. Stap op de Ho Chi Minh-route voorzichtig langs oud oorlogsmaterieel. Bewonder de mooiste Khmer-ruïnes buiten Cambodja.
Rough Guide Laos,336 blz.,€ 24,99

 

Turkije
De Rough Guide Turkije brengt je naar de mooiste, onontdekte spots van dit populaire vakantieland. De auteurs nemen je mee naar elk deel van Turkije en geven gedetailleerde beschrijvingen van de Turkse keuken tot het wandelpad in Lycië.

 

Ontdek de mooiste spots van Istanbul. Bekijk de prachtige kustlijn van de zuidwestkust vanaf een traditionele houten boot. Bezoek de Romeinse ruïnes van Pergamon. Maak een ballonvaart boven het sprookjesachtige Cappadocië.
Rough Guide Turkije,773 blz.,€ 24,99

 

Internet: www.roughguides.nl

 

bron: www.opreisgids.nl

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.