Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 18 januari 2020 @ 00:01 door Travelboy , 1019 keer bekeken

Voor het nieuwe vakantieprogramma RTL Kampeert, vanaf zondag 26 januari om 17.30 uur wekelijks te zien bij RTL4, bezoekt presentator Sander Janson kampeerregio’s in binnen- en buitenland. Daar ervaart hij samen met kampeerders hoe het is om vakantie te vieren op een camping.

Centrale vraag: wat maakt kamperen nu zo leuk en waarom zijn wij Nederlanders er zo goed in? Daarnaast besteedt het programma ruim aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op kampeergebied en belicht het nieuwe en gebruikte campers. Dankzij filmwerk vanuit een drone worden campings en regio’s op een spectaculaire wijze in beeld gebracht.

 

In het item ‘Vakantie dicht bij huis’ draait het om campings en regio’s in België en vliegt de drone in één shot de caravan uit tot boven de camping, waardoor de ligging en sfeer snel duidelijk worden. De presentatie is in handen van Sander Janson, de kampeerspecialist van de zender, die ook bekend is van RTL Snowmagazine, Campinglife en Expeditie Robinson.

 
Marco Menage, mede-initiatiefnemer van het programma: “We zijn heel blij dat de kampeermarkt zich weer kan profileren op televisie met een special-interestprogramma. Kamperen is heel populair onder Nederlanders en wij tonen graag de nieuwste ontwikkelingen en de mooiste regio’s en campings.
 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.