Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 01 mei 2020 @ 19:48 door Travelboy , 863 keer bekeken

Vanaf dinsdag 5 mei is het nieuwe seizoen van Beter laat dan nooit te zien op RTL 4. Opnieuw gaan tv-veteranen Gerard Cox, Peter Faber, Willibrord Frequin en Barrie Stevens op een bijzondere reis, maar dit keer hebben ze een nieuwe reisleidster: Katja Schuurman. Samen trekken ze door Midden- en Zuid-Amerika

.

Mooie route
Het gezelschap legt een mooie route af door het Latijns-Amerikaanse gebied. Ze bezoeken Suriname, Cuba, Mexico en Brazilië, en overal zullen ze allerlei bijzondere activiteiten ondernemen; eindelijk doen ze dingen die ze altijd al eens wilden doen en gaan ze naar plekken die ze elkaar graag willen laten zien. Ondertussen halen ze hilarische en ontroerende verhalen op uit hun rijke carrière en leven.

 

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat het vijftal op reis richting Suriname, waar de oude heren het wilde nachtleven van Paramaribo verkennen. Ze leren ook van alles over buitengewone kruiden en ze gaan zelfs in training bij de Surinaamse bondscoach. Al in de eerste dagen worden de gesprekken tussen de tv-veteranen en Schuurman openhartig, onthullend en ontroerend.

 

Het nieuwe seizoen van Beter laat dan nooit is vanaf dinsdag 5 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4

 

www.rtl.nl/gemist/beter-laat-dan-nooit



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.