Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 13 juni 2020 @ 00:00 door Travelboy , 856 keer bekeken

FlixBus herstart zijn netwerk in Nederland met aangescherpte veiligheidsmaatregelingen om passagiers en werknemers maximaal te beschermen. Vanaf 18 juni maakt FlixBus het voor reizigers weer mogelijk om vrienden en familie in Nederland en buurlanden te bezoeken.

 

 

De groene bussen van FlixBus verbinden vanaf nu weer 7 steden in Nederland met meer dan 30 Europese steden, waarvan 4 in België, 2 in Frankrijk en meer dan 20 in Duitsland. De belangrijkste bestemmingen zijn onder andere:

  • Nederland: Amsterdam, Den Haag, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam & Utrecht.
  • België/Frankrijk: Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Parijs & Rijsel.
  • Duitsland: Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, München & Stuttgart.

 

Hygiëne- en veiligheidsmaatregelingen

 

FlixBus lanceert uitgebreide maatregelen op het gebied van hygiëne en veiligheid. In overeenstemming met lokale regelgeving biedt FlixBus momenteel een beperkt aantal zitplaatsen aan boord van zijn bussen. In nauwe samenwerking met deskundigen en autoriteiten worden de maatregelen geëvalueerd en aangepast.

 

De bussen worden na elke rit grondig gedesinfecteerd. Op dit moment is het in- en uitstappen alleen mogelijk via de achterdeur van de bus. Een contactloze ticketcontrole en desinfectiemiddel aan boord zijn andere onderdelen van het hygiëneconcept. De social distancing van 1,5 meter, moet zowel op de halte als tijdens het in- en uitstappen worden aangehouden. Ook het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens de reis en bij het in- en uitstappen.

 

Internationale herstart FlixBus

 

FlixBus rijdt inmiddels in onder andere Duitsland, Portugal, Italië en Denemarken, alweer naar enkele bestemmingen. In België zal FlixBus zijn activiteiten tegelijkertijd met Nederland herstarten. Passagiers die naar de buurlanden willen reizen, worden verzocht zich vooraf te informeren over de reisbeperkingen en maatregelen die van toepassing zijn in het desbetreffende land.

 

bron: https://pretwerk.nl



Reacties

  • Susan-
    zaterdag 13 juni 2020, 09:25

    Lekker een paar uur met een mondkapje op in de bus. Ik heb er al moeite mee als ik er 20 minuten mee in een gewone bus zit. 

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.