Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 10 juli 2020 @ 00:00 door Travelboy , 768 keer bekeken

Onmogelijk om nog een fijn vakantieplekje middenin de Nederlandse natuur te boeken deze zomer? Zeker niet! Liefhebbers van het buitenleven kunnen hun hart ophalen bij de natuuraccommodaties van Nivon, die door heel het land te vinden zijn. Van kampeerterreinen tot natuurvriendenhuizen en privé vakantiehuisjes: er is voor ieder wat wils. De onontdekte parels van Nivon zijn volgens de organisatie ‘basic, betaalbaar én beschikbaar’.

 

De natuuraccommodaties van Nivon zijn voor jong en oud en hebben van alles wat je je kunt wensen voor een zorgeloze staycation: natuur, ruimte en betaalbaarheid. Of je nu van het strand houdt, graag wandelingen over de heide maakt of het liefst in het bos bent. Met de nieuwe versoepelingen rondom COVID-19 zijn er genoeg locaties en data beschikbaar voor een groene vakantie in eigen land.

 

Kamperen in het groen

 

Vanaf 1 juli zijn alle Nivon natuurkampeerterreinen weer geopend. De zeven verborgen parels zijn verspreid over natuurgebieden door heel Nederland. Overnacht bij een oude boomgaard in de Limburgse heuvels of aan de oeverlanden van het Groningse Leekstermeer. Waar de tent ook opgezet wordt: ontspanning en natuur zijn de sleutelwoorden.

 

Natuurvriendenhuizen

 

Liefhebbers van rust, schoonheid en ruimte zitten goed bij de natuurvriendenhuizen van Nivon. Huur een eigen kamer met het gezin, vrienden of partner en geniet ongestoord van alles wat de omgeving te bieden heeft. Er zijn dertien natuurvriendenhuizen verspreid door het hele land, van de Noord-Hollandse duinen tot de Friese Wouden en de Utrechtse Heuvelrug. Met overnachtingen vanaf €14,20 per persoon per nacht is het budget-proof genieten in het groen. Kleine gezelschappen kunnen ook een privéhuisje huren op het terrein van een van de natuurvriendenhuizen.

 

Ontdek de diversiteit van Nederland

 

Dat Nederland niet alleen maar plat en saai is ondervind je snel genoeg tijdens een overnachting bij een van de Nivonaccommodaties. Zo grenzen het bosrijke kampeerterrein en natuurvriendenhuis van Morgenrood aan het sprookjesachtige natuurgebied Kampina, een onontdekte parel. Kindvriendelijk en een echte must-see voor liefhebbers van het buitenleven. Het natuurvriendenhuis de Banjaert in Wijk aan Zee heeft een eigen ingang naar het duingebied en werkt samen met de lokale surfschool, voor gasten die toe zijn aan een beetje actie. Meer waterpret is te vinden in de Biesbosch, waar het op een eiland gelegen natuurvriendenhuis De Kleine Rug een ideaal vertrekpunt is voor een ontdekkingstocht per kano. Iedere Nivon locatie ligt in een unieke omgeving, waar gasten tot rust komen in de ongerepte natuur of juist actief bezig kunnen zijn in de buitenlucht.

 

Klik hier voor meer informatie over de verschillende Nivon accommodaties.

 

bron: www.elkedagvakantie.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.