Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 10 april 2020 @ 01:01 door Travelboy , 836 keer bekeken

Nu meer dan de helft van de wereld op slot zit, zijn velen van ons op zoek naar dingen om te doen om verveling tegen te gaan. Nikon biedt daarom gedurende de maand april gratis digitale fotografielessen online aan. De lessen, die meestal tussen de $15 en $50 kosten, zijn tot 30 april volledig gratis beschikbaar op Nikon School Online.

 

De 10 virtuele cursussen behandelen onderwerpen als het fotograferen van huisdieren en kinderen, het fotograferen van landschappen, het opnemen van video’s en meer. Nieuwe fotografen kunnen beginnen met de "Fundamentals of Photography", waarin fotograaf Reed Hoffman studenten helpt 'om verder te gaan dan de automatische modus van hun camera en de basis van fotografie onder de knie te krijgen'. Ook kun je vaardigheden ontwikkelen op het gebied van macrofotografie en er zijn verdiepende video’s over het gebruik van specifieke Nikon-producten. ‘Nikon's missie is altijd geweest om creatievelingen meer mogelijkheden te bieden", zegt het camerabedrijf op haar site. 'In deze onzekere tijden kunnen we dat doen door hen te helpen geïnspireerd en betrokken te blijven.’

 

Bovendien biedt Nikon de Nikon Live streaming events gratis aan. De vooraf opgenomen events zijn bijvoorbeeld lezingen van fotografen en videografen over onderwerpen variërend van camera-instellingen tot het kiezen van lenzen en van verhalen achter de schermen tot lezingen over creativiteit.

 

bron: www.lonelyplanet.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.