Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 16 januari 2024 @ 00:00 door Travelboy , 113 keer bekeken

Sinds vandaag is het internet een nieuw innovatief reisinspiratieplatform rijker. Het platform is ontworpen om natuurliefhebbers en avontuurzoekers te voorzien van ongeëvenaarde reisinspiratie, persoonlijke blogs en praktische tips voor het verkennen van de mooiste natuurgebieden wereldwijd.


 

Reisexpertise en ervaringsdeskundigen

 

Naturetravellab.com biedt een unieke ervaring door middel van persoonlijke verhalen, samengesteld door experts uit de reisbranche én door gepassioneerde reizigers die hun routes en avonturen delen. Het redactieteam wordt momenteel uitgebreid. De website bevat gedetailleerde informatie over adembenemende wandel- en fietsroutes, aangevuld met insider-tips voor duurzame overnachtingen die de natuur & omgeving respecteren.

 

Tips voor de doe-het-zelf reiziger en reisboeker

 

Oprichtster Madelon Seignette – zelf meer dan 30 jaar actief in de reisbranche: “we willen bezoekers van Nature Travel Lab inspireren om tijdens hun reis of vakantie de natuur op te zoeken en minder bekende bestemmingen aan te doen. Met tips voor wandel- en fietsroutes kan de bezoeker van de site zelf zijn reis samenstellen of, indien gewenst, laten organiseren door een lokale reisaanbieder of kleinschalige reisorganisatie. De site is vooral bedoeld ter inspiratie voor de schoonheid van de natuur en mooiste plekjes op de aarde.”

 

 

Breed scala aan inhoud

 

Naturetravellab.com bevat een breed scala aan inhoud, variërend van inspirerende reisverslagen tot praktische reistips, en van fotografische hoogtepunten tot interviews met ervaren natuurreizigers. Het informatieve aanbod wordt continu aangevuld. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of gewoon op zoek bent naar nieuwe ideeën voor een weekendje weg, de site heeft als doel om je op weg te helpen. Op dit moment is het inspiratieaanbod nog binnen Europa, maar wordt continu uitgebreid.

 

 

 

Duurzaamheid staat centraal

 

Het platform benadrukt ook duurzaamheid als een kernwaarde. Naast het aanbieden van duurzame accommodatietips, inspireert Naturetravellab.com reizigers om bewustere keuzes te maken tijdens hun ontdekkingstochten, zoals de mogelijkheid om met de trein te reizen, maar vooral ook om van de natuur te genieten. Bezoek Naturetravellab.com voor meer informatie.

 

 

 

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.