Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 25 januari 2024 @ 17:10 door Travelboy , 102 keer bekeken

Campingspecialist ACSI gaat een samenwerking aan met Erik en Wilma van het populaire YouTube-kanaal Camper TV (24.000 abonnees). Voor het nieuwe programma Camper TV in ACSI gaan zij ervaren hoe het is om mee te gaan op een georganiseerde kampeerreis. Wekelijks brengen zij hun ervaringen in beeld.

 

Volg Campingspecialist ACSI en Campertv op Youtube ©screenshot Campertv

 

Misverstanden rechtzetten

 

Tijdens de reis hopen Erik en Wilma een paar misverstanden uit de wereld te helpen. ‘Door programma’s als We zijn er Bijna! blijft bij dit soort reizen vooral het beeld hangen van het campingleven en het jeu-des-boulen. Wij willen graag laten zien dat er veel meer te ontdekken is’, vertelt Erik.  


‘Vaak wordt verondersteld dat je verplicht bent om aan alles mee te doen en dat er geen ruimte is voor individuele vrijheid. In onze video’s willen we laten zien dat een eigen invulling ook mogelijk is en zal er veel aandacht zijn voor de excursies, cultuur en natuur’, vult Wilma aan.

 

Primeur in Spanje en Portugal

 

Erik en Wilma gaan mee op de winterzonreis naar Spanje en Portugal, georganiseerd door campingspecialist ACSI. Al sinds 1985 bieden zij rondreizen aan waarbij kampeerders met hun eigen camper of caravan de mooiste plekken van Europa bezoeken. Voor het vloggende echtpaar is het de eerste keer dat zij meegaan op zo’n reis. ‘Om een zinvolle mening te kunnen geven, vinden we dat we zelf zo’n reis moeten meemaken. We kijken er dan ook erg naar uit’, geeft Erik aan. 

 

Wekelijkse avonturen

 

Aflevering 1 is vanaf zondag 4 februari om 8.00 uur te zien op www.youtube.com/campertv.  Wekelijks komt er op zondag om 8.00 uur ’s morgens een nieuwe aflevering van Camper TV in ACSI online.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.