Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 04 oktober 2024 @ 02:48 door Travelboy , 33 keer bekeken

Komende zomer gaat reisorganisatie BBI Travel pakketreizen aanbieden naar de westkust van Ierland vanaf Groningen Airport Eelde. Hiervoor start de reisorganisatie van 7 juni tot en met 30 augustus 2025 een nieuwe chartervluchtverbinding tussen Groningen Airport Eelde en Ireland West Airport Knock. De vluchten worden uitgevoerd door Emerald Airlines.

 

“Wij zijn in 1963 begonnen als touroperator voor Ierland. “Het is een hele bijzondere bestemming die nog altijd heel dichtbij ons staat. De adembenemende natuur, gezellige cultuur en het heerlijke eten en drinken maken Ierland een onvergetelijk vakantieland. Bovendien is het ook een prachtige bestemming om te golfen, surfen, fietsen of hiken”, aldus Henk van der Kooi (directeur BBI Travel).

 

Stijgende vraag

 

De pakketreizen van BBI Travel zijn inclusief vluchten, overnachtingen en autohuur. Ook eventuele activiteiten en verzekeringen kunnen via BBI Travel geregeld worden. Daarnaast is parkeren op Groningen Airport Eelde voor klanten van BBI Travel inclusief. “Wij zien een stijging in de vraag naar vluchten vanaf regionale luchthavens”, zegt van der Kooi. “Reizen via een kleinere luchthaven betekent kortere rijen, overzicht en alles dichtbij. Het is makkelijk en je kunt ontspannen aan je vakantie beginnen.”

 

Bijzondere bestemmingen

 

Jonas van Dorp (Manager Commercie en Business Development bij Groningen Airport Eelde) vult aan: “Knock Airport is een hele passende nieuwe bestemming voor onze luchthaven. Na de Scandinavian Mountains is dit de tweede bestemming van BBI Travel en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Dit soort bijzondere bestemmingen, waar ook Guernsey (Kanaaleilanden) bij hoort, doen het erg goed bij ons publiek, onze reizigers. We zijn trots op dit mooie bedrijf, dat ook nog eens op onze luchthaven gevestigd is.”

 

bron: www.travelpro.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.