Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 18 juli 2024 @ 02:07 door Travelboy , 155 keer bekeken

Elk deel van de wereld is niet alleen anders in termen van de topografie, maar ook in termen van cultuur, religies en talen. Reizigers kunnen over het algemeen in verschillende categorieën worden ingedeeld. Een daarvan zijn degenen die de voorkeur geven aan risicovrije vakanties, waarbij ze de voorkeur geven aan binnenlandse bestemmingen boven internationale. Er zijn de anderen, die op zoek zijn naar avonturen en zij zullen elke bestemming overwegen die hun fantasie prikkelt. Deze groep omvat degenen die bestemmingen willen uitproberen, waar niet veel mensen vaak komen. Dan zullen er mensen zijn die interesse hebben in een bepaalde regio of continent. Als u voor uw volgende vakantie naar Latijns-Amerika wilt vliegen, stellen wij hier enkele bestemmingen voor.

 

Machu Picchu, Peru: Geschiedenis bewaard gebleven

 

Deze bestemming is het bewijs van hoe het rijk van de inheemse bevolking eruit zag voordat Peru en de omliggende regio werden gekoloniseerd. De hoofdlocatie hier ligt in de bergen, en je vindt hier een goed ontworpen oude citadel, die de levens van honderden mensen had kunnen ondersteunen. Om hier te komen, moet je langs de bergen wandelen en een grote heuvel beklimmen om je prijs te zien. Het is van groot belang voor historici en archeologen en voor het grote publiek dat geïnteresseerd is in prekoloniale architectuur.

 

Rio de Janeiro, Brazilië: De Carnavalsstad

 

Deze stad is de hoofdstad van Brazilië en staat over de hele wereld bekend om zijn carnavalsseizoen, waar je een grote parade vindt met dansende mensen gekleed in meer dan exotische jurken. De naam van deze stad roept het beeld op van een groot Jezusbeeld, gebaseerd op een berg, dat uitkijkt over de hele stad. Deze stad heeft veel beroemde voetballers voortgebracht en er zijn populaire stranden waar je het hele jaar door drukte kunt vinden. Wat cultuur betreft zijn er musea en bibliotheken die u kunt bezoeken als deze u interesseren.

 

Buenos Aires, Argentinië: Stad van eerlijke wind

 

Zoals de meeste Latijns-Amerikaanse steden vestigden de Iberische kolonisten deze stad in Argentinië langs de rivierplaat. Tegenwoordig is het net zo kosmopolitisch als elke andere stad ter wereld, en handelt het niet alleen met steden in Noord-Amerika, maar over de hele wereld. Er zijn goede winkelcentra en boulevards waar u uw avonden kunt doorbrengen terwijl u lopend het uitzicht bewondert. Het is populair bij internationale toeristen die hier jaarlijks met miljoenen komen. Voor de jeugd is er een actief nachtleven met diverse bars en clubs.

 

Cartagena, Colombia: Het pad naar goud

 

Deze stad ligt aan de noordkust van Colombia langs de Caribische Zee. Historisch gezien is het een belangrijke zeehaven geweest waardoor waardevolle mineralen konden worden geëxporteerd, wat sommige mensen tegenwoordig als plundering beschouwen. Je vindt tal van voorbeelden van koloniale architectuur, niet alleen in sommige straten, maar er zijn ook een paar grotere bouwwerken zoals kastelen. Deze ambitieuze stad wil meer toeristen uitnodigen door de horecasector uit te breiden met meer hotels.

 

Cusco, Peru: Evolutie door de eeuwen heen

 

Deze stad ligt in een vallei omringd door bergen, een ansichtkaartuitzicht waar de meeste mensen van zullen genieten. Hier vindt u overblijfselen uit het inheemse en koloniale tijdperk en er zijn enkele uitstekende voorbeelden van moderne architectuur. Er zijn enkele populaire monumenten, waarvan de foto's samen met u een goede herinnering zullen zijn aan uw reis hierheen. Er stroomt de Huatanay-rivier dichtbij de stad, waardoor u over de paden kunt wandelen. In deze stad kun je hopen de weinige overgebleven afstammelingen van de Inca's te ontmoeten, van wie sommigen nog steeds hun oude taal spreken.

 

Santiago, Chili: In de naam van een heilige

 

Deze geheel door land omgeven stad is de hoofdstad van Chili en ligt op rijafstand van de Stille Oceaan. Het is al sinds de koloniale tijd de hoofdstad, dus je kunt hier veel klassieke architectuur verwachten. Je kunt de bergen vanuit elk deel van de stad zien en je zult wijngaarden tegenkomen als je de stadsgrenzen oversteekt. Het is dus een must om naar Vuelos a Santiago te gaan voor je volgende ontsnapping. Er zijn veel oude en nieuwe kerken, aangezien de meeste burgers hier katholieke christenen zijn. De keuken bevat veel zeevruchten en sommige items zullen nieuw zijn, zelfs voor degenen die gewend zijn aan de Latijns-Amerikaanse keuken.

 

Oaxaca, Mexico: Eén bezoek is niet genoeg

 

Deze stad ligt in de gelijknamige staat in het zuiden van Mexico. Hier vind je bouwwerken die duizenden jaren oud zijn, gebouwd door de inheemse bevolking en er zijn genoeg gebouwen die laten zien hoe de Spanjaarden hier regeerden. Veel toeristen komen hier alleen maar om hiernaar te kijken en deze worden door de meeste toeristenadviseurs aanbevolen voor een dagje uit. Deze stad staat ook bekend om zijn culinaire uitvindingen en probeer hier zeker een van de vele hoog aangeschreven restaurants. Deze stad heeft een aantal populaire presidenten voortgebracht, dus je kunt hun huizen bezoeken, die nu historische locaties zijn.

 

Puerto Vallarta, Mexico: een moderne toeristenbestemming

 

Als u voor een seizoensvakantie in Latijns-Amerika gaat, zult u zich bewust zijn van deze bestemming. Het is populair vanwege de stranden en bij jongeren vanwege het nachtleven dat het biedt. U kunt deelnemen aan allerlei activiteiten, van boottochten en kajakken tot snorkelen. Er zijn geplaveide straatjes in gebieden waar de rijken uit het verleden woonden en er zijn markten waar je souvenirs kunt verzamelen voor je reis hierheen. Er zijn talloze hotels, sommige naast de stranden, en tal van restaurants met hun unieke aanbod.

 

Antigua, Caribisch gebied: het eiland van vreugde

 

Deze bestemming is voor zeilliefhebbers die hier jachtshows en races vinden. Zoals u van een strandbestemming mag verwachten, is er volop waterpret. Dit eiland is ook populair voor online gokken, omdat het hier legaal is. Er zijn ook een paar internationale banken die profiteren van de liberale wetten van het kleine twee-eilandland waarin dit eiland zich bevindt. Wat resorts betreft, zou je het kunnen beschouwen als een luxe resort, en toerisme en aan toerisme gerelateerde activiteiten zijn de belangrijkste. beroepen hier. De stranden zijn hier geweldig en je vindt er ook enkele oude kerken.

 

Panama City, Panama: Een stad die populair is geworden door een kanaal

 

Deze stad is gevestigd rond een kanaal dat de Pacifische kust met de Atlantische kust verbond, een feit dat niet alleen veel handelsmogelijkheden bood aan deze stad, maar aan de hele regio waarin het zich bevindt. Er zijn een paar eilanden in de buurt die je kunt bereiken via boottochten voor waterplezier. Je zult inheemse mensen vinden die hun cultuur beoefenen zoals ze dat al generaties lang doen, en fusionvoedsel dat meer te bieden heeft dan alleen zeevruchten. Het heeft een grote horecasector met hotels die passen bij de budgetten van verschillende soorten toeristen.

 

Conclusie

 

Latijns-Amerika is een groot deel van de wereld en strekt zich uit over twee continenten. Hier hebben we enkele bestemmingen voorgesteld die een must zijn voor een bezoek aan iedereen die geïnteresseerd is in deze regio.

 

dit is een google translate vertaling

 

bron: www.traveldailymedia.com

 

Ik heb zelf 3 van deze steden bezocht en nummer 4 staat voor komende winter op het programma



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.