Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 10 juli 2024 @ 02:29 door Travelboy , 157 keer bekeken

Bever breidt zijn aanbod uit en verhuurt vanaf nu ook outdoorproducten. In de pilot-winkel in Houten kun je tenten, rugzakken, wandelstokken, babydragers, slaapmatten en slaapzakken huren. Hiermee wil Bever buitenavonturen toegankelijker maken en mensen bewuster laten kiezen.

 

Projectmanager Duurzaamheid Michel van Butselaar noemt het huren van producten ideaal voor mensen die een nieuwe hobby willen uitproberen of op vakantie gaan. “Veel outdoorproducten worden maar een paar keer per jaar gebruikt. De rest van de tijd liggen ze op zolder. Door te huren hoef je niet te kopen, onderhouden en opslaan. Zo kun je kamperen of backpacken uitproberen zonder direct alles aan te schaffen.”

 

Klein begin

 

Het huidige huurassortiment telt 34 artikelen en zal de komende maanden verder worden uitgebreid. Marjolein Vendrig, CMO van Bever, benadrukt dat dit een pilot is. “Net als bij onze reparatie-ateliers, 2e Kans inleverpunten en ‘Bever Koopt Terug’, beginnen we klein. Mensen moeten naar de winkel in Houten komen en krijgen hun spullen meteen mee. Zo kunnen we zien hoe groot de interesse is en snel inspelen op de vraag.”

 

bron: www.elkedagvakantie.nl

 

Lees ook:

 

De verhuur van outdoorproducten maakt outdooravonturen toegankelijker en duurzamer
 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.