Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 20 maart 2021 @ 00:13 door Travelboy , 636 keer bekeken

 

De tweede editie van de VvKR Online Reisbeurs: laat je inspireren!

 

Inspiratie opdoen en alvast heerlijk wegdromen bij een mooie bestemming. Wie wil dat in deze tijd nu niet? Mis jij het reizen ook zo? Daarom biedt de VvKR je opnieuw de kans om online de wereld te ontdekken!

 

Wij zijn er klaar voor, zodra dit weer veilig en verantwoord kan, jouw droomvakantie te organiseren. Je kunt alvast heerlijk wegdromen vanachter je beeldscherm tijdens de presentaties van de reisspecialisten van de VvKR. Van maandag 22 tot en met zondag 28 maart 2021 organiseren we voor de tweede keer een Online Reisbeurs.

 

Aanmelden en meer informatie

 

Laat je verrassen door het unieke aanbod in bestemmingen tijdens ruim 20 reispresentaties die door onze kleinschalige reisspecialisten worden gegeven. Het zijn stuk voor stuk gespecialiseerde touroperators met een enorme passie voor en kennis van hun bestemmingen. Zij organiseren kleinschalige, authentieke reizen met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Weg van de massa naar vaak bijzondere plaatsen.

 

Deelname aan de online reisbeurs is gratis, je hebt alleen een goede internet verbinding nodig en natuurlijk een laptop, computer, tablet of smartphone om het webinar te kunnen bekijken en je vragen te stellen. Droom alvast over jouw ideale reis en doe inspiratie en ideeën op voor je volgende vakantiebestemming. Bovendien kun je met je deelname een reischeque winnen t.w.v. 250 euro te besteden bij een van de deelnemende VvKR reisspecialisten.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.