Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 02 juni 2021 @ 00:07 door Travelboy , 591 keer bekeken

Even een frisse neus halen na een lange werkdag of een lange wandeling plannen tijdens je vakantie? Daarvoor hebben we de beste apps voor je uitgezocht die je daarbij kunnen helpen.

De beste wandelapps

 

Wil jij goed voorbereid aan je berg- of hikewandeling beginnen of ga je voor een ommetje in de buurt? Met deze apps ontdek je de mooiste wandelpaden in Nederland en België.

1. Komoot

 

Komoot heeft als omschrijving 'Fiets & Wandelkaarten' maar het is zeker veel meer dan een app met fietsroutes en wandelkaarten. Komoot is namelijk een complete navigatie-app met routeplanner, Highlights en Collecties bestemd voor de outdoor-liefhebber en actieve sporter. Komoot bevat voor de wandelaars diverse wandelpaden, van normale wandelpaden waar iedereen gebruik van maakt tot wandelpaden met steile hellingen waar een ijsbijl en touwen noodzakelijk zijn.

 

Komoot bevat niet alleen routes voor (berg)wandelaars, maar ook voor toerfietsers, mountainbikers (Enduro), gravelbikers, wielrenners, en hardlopers. Wil je alles weten over Komoot? Lees dan onze review van deze app.

Komoot — Fiets & Wandelkaarten

Komoot — Fiets & Wandelkaarten

Komoot heeft als omschrijving 'Fiets & Wandelkaarten' maar het is zeker veel meer dan een app met fietsroutes en wandelkaarten. Komoot is namelijk  ..

MEER INFO 

 

Lees verder op:  10 beste wandelapps van het moment - Androidworld.nl

 

  1. Veel van deze apps zijn er natuurlijk ook in een Apple vesie!



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.