Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 02 november 2021 @ 00:11 door Travelboy , 573 keer bekeken

Fietsvakanties zijn populairder dan ooit. Maar wat nou als je een keer buiten Europa wilt fietsen? Of je niet zoveel vakantiedagen hebt en rijden teveel tijd in beslag neemt? Dan neem je je fiets toch mee in het vliegtuig! Hieronder vind je een handig overzicht van de regels, kosten, afmetingen en het toegestaan gewicht van fietsen aan boord bij populaire luchtvaartmaatschappijen.

 

Een fiets meenemen in het vliegtuig lijkt een ingewikkeld uitzoekwerk, en dat is het eigenlijk ook. Gelukkig hoef jij niet de website van iedere luchtvaartmaatschappij uit te pluizen. Dat hebben wij al voor je gedaan! Hoe relaxt is dat? We hebben de kosten en het fiets-aan-boord-beleid per maatschappij vergeleken en verzameld in een handige tabel hieronder.

 

Let op: voor alle luchtvaartmaatschappijen geldt dat je je fiets goed moet beschermen met een fietsdoos of fietshoes. Wil je je fiets meenemen aan boord, dan moet je dat vóór het boeken van je ticket aangeven bij de Customer Service. E-bikes mogen niet mee aan boord, met uitzondering van KLM. Een elektrische fiets mag je alleen meenemen als je de accu verwijdert.

 

Lees verder op: skyscanner



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.