Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 24 november 2021 @ 09:53 door Travelboy , 832 keer bekeken

Het is officieel bewezen dat mensen vaker seks hebben op vakantie dan thuis. Alle zorgen zijn voor enkele dagen of twee weken ver weg en dat is een gigantische boost voor je libido. Zelden ga je echter op vakantie puur voor de seks. Nochtans kan dat wel, maak kennis met de zogenaamde ‘seks resorts’.

 

“Seks resorts (of hotels) zijn ideale plekken om de allerbeste seks van je leven te beleven”, aldus auteur Sophie Thomas die in haar leven al heel veel van zulke hotels heeft bezocht. De meeste van deze resorts zijn ideaal voor swingers, nudisten, getrouwde koppels die graag bekeken willen worden en er zijn zelfs geweldige locaties voor single mannen

 

Deze plaatsen zijn volledig ingericht om geweldige seks te hebben en steeds in de mood te zijn. Denk hierbij aan naakt zwembaden, erotische massages, paaldanslessen, poedelnaakt sporten, speelkamers en nog zoveel meer. Hieronder zijn 5 geweldige seks resorts en hotels die je echt eens moet uittesten indien jij (en je partner) hiervoor openstaan.

 

Luxury Lifestyle Vacations (o.a. Venetië, Lissabon, Miami, Costa Rica, Amsterdam)

 

Het concept van Luxury Lifestyle Vacations is best uniek. Zij huren voor een hele week een hotel of cruiseschip af en maken er dan een gigantisch seks resort van. Zij hebben daardoor vakanties over heel de wereld. In het laatste jaar was het onder andere te doen in het Italiaanse Venetië, Jamaica, Miami en Costa Rica.

 

Je kan je tijdens deze vakanties opwarmen aan erotische entertainment, speelkamers waar je met andere koppels kan swingen, thema avonden waar iedereen zich verkleed, seksueel getinte workshops, seksfeestjes en natuurlijk drank en eten a volonté. Een week op een cruise van hen kost je gemiddeld tussen de 3.000 en 8.000 euro per persoon.

 

 

In het komende anderhalf jaar vertrekken er cruises van hen vanaf Lissabon, Amsterdam, Tahiti, Spanje, Venetië, Costa Rica en Mexico. Blijkbaar behoorlijk populair want sommige locaties zijn al maanden op voorhand uitverkocht.

 

Hedonism II (Jamaica)

 

Hedonism II is wellicht het meest gekende all-inclusive seks resort ter wereld. Het ligt in Jamaica en zou de ultieme uitstap zijn voor elke seksliefhebber. Zo heb je in dit hotel een ‘preutse kant’ en een ‘naakte kant’. De meeste aanwezigen kiezen om hun tijd te spenderen aan de ‘naakte kant’ waar niemand kleren draagt (dat is daar verboden).

 

Over het gehele resort staan hutjes waar je seks in kan hebben en er is zelfs een gigantische speelkamer. Het lijkt heel hard op een spa, maar dan met het verschil dat iedereen daar seks heeft of aan orgiën doet. De gemiddelde leeftijd van gasten is in Hedonism II al iets ouder, maar volgens liefhebbers zorgt dat ook voor meer openheid en extra veel leuke dingen.

 

 

Desire Riviera Maya Resort (Mexico)

 

Het Riviera Maya Resort is één van de grote concurrenten voor Hedonism II. Dit ligt naast de stranden van Puerto Morelos in Mexico. Ook hier word je ondergedompeld in een all-inclusive seks resort voor mensen van alle leeftijden: oudere getrouwde koppels, jonge swingers en nudisten.

 

Er zijn er heel veel plaatsen voorzien waar je seks kan hebben met andere toeristen. Zo zijn er zelfs plekken waar je openbaar naast het zwembad van bil mag gaan. Zoals overal heb je ook hier een gigantische speelkamer en er is ook een jacuzzi gedeelte waar mensen de lichaamssappen graag laten vloeien. Er worden ook wekelijks gigantische schuimfeestjes georganiseerd om iedereen in de mood te brengen en er zijn steeds danseressen die in lingerie staan te schudden.

 

De populairste activiteiten daar (buiten seks) zijn paaldanslessen en naakte volleybal op strand. Er zijn trouwens zeer veel high-end suites in hotels die allemaal een privé-jacuzzi hebben. Ook pret dus verzekerd als je andere gasten uitnodigt in je hotelkamer.

 

 

sland House (Key West, Verenigde Staten)

 

Dit resort is exclusief voor homoseksuele mannen, maar wel ‘the place to be’ blijkbaar als je homo bent en helemaal los wil gaan zonder verplichtingen. Heel de locatie straalt blijkbaar seks uit en alleen al in het laatste jaar mocht dit resort meer dan 22.000 mannen verwelkomen.

 

In dit resort mag je letterlijk overal naakt rondlopen met uitzondering van de fitness. 24 op 24 daar van bil gaan, mag je trouwens behoorlijk letterlijk nemen. Zo is er een 24/7 erotische video kamer waar je constant pikante filmpjes kan kijken samen met andere gasten. Het hele hotel is ook zeer erotisch ingericht en overal waar je komt in hotel, zie je naakte mannen van elkaar genieten.

 

 

Venus Star Resort (Grand Canaria)

 

Sex resorts zijn in Europa nog redelijk nieuw en staan nog in hun kinderschoenen. Meestal moet je al een stukje verder vliegen maar het Venus Star Resort, dat in 2018 zijn deuren voor de eerste keer open deed, is dan weer wel een locatie dichter bij huis. Deze plek in Gran Canaria is blijkbaar een geweldig swingershotel. Koppels en single vrouwen zijn welkom, maar single mannen dan weer niet.

 

Ook hier zijn er heel wat playrooms en loopt bijna iedereen constant naakt rond. In deze speelkamers vind je blijkbaar ook heel wat erotische apparaten om je verblijf nog memorabeler te maken. Dagelijks worden er ook elke avond swingersfeestjes georganiseerd waar koppels (of single vrouwen) elkaar ontmoeten om dan daarna te eindigen in elkaars kamer of in een playroom.

 

 

Het resort telt zo’n 48 bungalows en 5 suites en is blijkbaar steeds goed gevuld. Genoeg mensen dus om gezellig samen op seksueel gebied te genieten. Nog niet voldaan? Dan kan je ook naar één van de 2 parenclubs gaan die op wandelafstand liggen van het hotel.

 

bron: www.clint.be

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.