Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 02 januari 2023 @ 00:03 door Travelboy , 362 keer bekeken

Het is vanaf nu mogelijk om Air Miles te sparen voor de verblijven die je boekt Booking.com. Dit is nu het zevende bedrijf waar je Air Miles kunt sparen.

 

Voor ieder verblijf dat je boekt bij Booking.com kun je nu Air Miles sparen. Je ontvangt twee Air Miles voor elke euro die je besteed.

 

Om in aanmerking te komen voor de miles moet je naar de speciale pagina gaan om je verblijf te boeken. Bij het afronden van de betaling kun je het kaartnummer invoeren. De miles worden in je account bijgeschreven na het uitchecken. Dit kan maximaal 64 dagen duren. Je spaart alleen miles voor hotelverblijven die je boekt. Andere services zoals autohuur en taxiritten komen niet in aanmerking.

Naast Booking.com kun je de punten ook sparen bij Albert Heijn, Etos, Shell, Praxis, Essent en Mastercard.

 

 

Air Miles App ©Air Miles

 

Bespaart tot €150,- met Air Miles bij KLM Holidays

 

De punten die je spaart met het Air Miles loyaliteitsprogramma, kun je op diverse manieren besteden. Een van deze manieren is om een voucher te kopen voor KLM Holidays. Je kunt hiermee tot €150,- besparen.

 

Deze voucher is te verzilveren tot zes maanden geldig na het moment van aanschaffen. Deze voucher is geldig voor reizen tot 11 maanden na het boeken. Je kunt maximaal één voucher gebruiken per boeking, het is dus verstandig om van te voren te bekijken welke optie het meest voordelig is.

 

Je hebt de mogelijkheid om deze vouchers aan te schaffen:

 

  • €25,- korting tegen inlevering van 2.500 Air Miles
  • €50,- korting tegen inlevering van 5.000 Air Miles
  • €75,- korting tegen inlevering van 7.500 Air Miles
  • €100,- korting tegen inlevering van 10.000 Air Miles
  • €150,- korting tegen inlevering van 15.000 Air Miles
  •  

Tevens moet je bij aankoop van de voucher nog €1,- aan servicekosten betalen. Je kunt dit ook doen door middel van 100 Air Miles in te leveren. Voor het bestellen van de voucher en de voorwaarden kun je hier terecht.

 

bron: https://insideflyer.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.