Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 16 januari 2023 @ 06:40 door Travelboy , 362 keer bekeken

Er op uit willen, maar bezorgd over de kosten? Van werkvakanties tot gratis upgrades, we hebben tips om je voor minder weg te krijgen. Kosten terugbrengen en op vakantie gaan gaan niet echt hand in hand. In feite is een trip weg vaak het eerste wat op de snijtafel komt als geld krap is, maar waarom zijn we zo weigerachtig om het los te laten?

 

Is het omdat we in de drukte van het leven weten hoe nuttig een vakantie kan zijn? Het goede nieuws is dat vakanties niet hoeven te breken met de bank, en met wat slim denken – en deze handige tips – kunt je je meer veroorloven dan je denkt.

 

Boek je vakantie achterstevoren

 

Vergeet de bestemming en begin met de accommodatie eerst. Sites zoals Airbnb, Vrbo en Booking.com laten je hele landen, en zelfs continenten, intypen, wat je vrijlaat om de filters te gebruiken om precies te vinden wat je zoekt voor de juiste prijs.

 

Betaal niets voor je accommodatie

 

Nee, het is niet te mooi om waar te zijn – het is mogelijk om gratis te verblijven in huizen over de hele wereld dankzij huisruilvakanties. Of je nu voor een huisdier zorgt of gewoon iemands planten water geeft, er zijn verschillende websites die je helpen om je te koppelen aan eigenaren die iemand nodig hebben om hun huis te verzorgen terwijl ze weg zijn. Kijk op TrustedHousesitters, Nomador en HouseCarers – als je de jaarlijkse vergoeding hebt betaald, kun je zoveel reizen maken als je wilt.

 

Goedkoper met een camper

 

Dankzij de groeiende trend van #vanlife is het nooit eerder zo populair geweest om weg te gaan in een camper, maar als klanten alleen een enkele reis willen huren, laat dit bedrijven met de behoefte om de camper terug te brengen naar het hoofdkantoor. Dit biedt een geweldige kans voor koopjesjagers, want verhuurbedrijven bieden deze retourreizen aan voor slechts vijf euro voor een hele reis. Kijk op Indie Campers, iMoova en Just go. Als je gewoon op zoek bent naar een auto, heeft DriiveMe een vergelijkbaar aanbod met enkele reizen vanaf slechts één euro.

 

bron: www.elkedagvakantie.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.