Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 12 mei 2023 @ 00:00 door Travelboy , 271 keer bekeken

Online een tent verkopen kost nu eenmaal moeite. Reken maar uit: je moet ‘m opzetten, foto’s maken, een pakkende tekst schrijven en gedetailleerde vragen. Deze drempel bracht initiatiefnemers Eva van Meerten, Esther Frerichs en Petra Knoth op het idee voor het Second Tent Event op 21 mei in Doorn.

 

Alle soorten (tweedehands) tenten zijn welkom

 

Alle tenten zijn welkom tijdens deze eendaagse camping en tentmarkt in één, van tunneltenten en zo goed als nieuwe exemplaren tot tenten voor bikepacking en retro seventies.

 

Kampeerspullen zijn geen wegwerpartikelen’

 

“Wij willen het maken van duurzame keuzes binnen de kampeerbranche stimuleren. De (ver)koop van tweedehands tenten en tentreparaties zijn hier een geweldig middel voor. We willen bezoekers laten inzien dat hun kampeerspullen niet in wegwerpartikelen veranderen zodra zij ze niet meer nodig hebben. Én dat een tent verkopen simpel en leuk kan zijn”, aldus de initiatiefnemers van Second Tent Event.

 

Meer dan tenten alleen

 

De verkopers zetten hun tenten midden in de natuur op. Het veld is omringd door wandelpaden, een avontuurlijke zandheuvel, verschillende speelvoorzieningen en picknickbanken. Er staan foodtrucks met eten en drinken, er wordt een vuurtje aangestoken voor het roosteren van marshmallows en er is livemuziek.

 

Tent verkopen? Reserveer dan eerst een plek

 

Voor bezoekers is het Second Tent Event gratis. Wil je je tent verkopen? Dan vragen we een vergoeding. Je krijgt een mooie plek op het veld en een bakje koffie. Houd er wel even rekening mee dat je tent tussen 9.00 en 11.00 uur moet opbouwen. Bezoekers zijn welkom op zondag 21 mei tussen 11.00 en 17.00 uur. Reserveren is tot 21 mei 8.00 uur mogelijk via secondtentevent.nl

 

Locatie event

Doornse Gat

Leersumsestraatweg

3941 ML Doorn

 

bron: www.acsifreelife.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.