Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 14 februari 2023 @ 00:39 door Travelboy , 411 keer bekeken

Techgigant Uber is nu ook in Nederland van start gegaan met Uber Travel.  Met Uber Travel bekijk je aankomende vluchten, hotels, autoverhuur en restaurantreserveringen allemaal op één plek in de Uber-app. R

 

 

De service, gedurende 2022 al uitgerold in Noord-Amerika , organiseert hotel-, vlucht- en restaurantreserveringen van gebruikers door reisplannen van hun Google-, Outlook- of Hotmail-e-mailaccounts te koppelen. Wanneer de reisplannen veranderen, wordt het reisschema automatisch bijgewerkt op Uber Travel, op basis van boekingsupdates die naar het e-mailadres zijn gestuurd, zo claimt Uber. Op deze wijze kan de klant van tevoren de benodigde Uber-ritten alvast reserveren.

 

Er is ook een beloningssysteem aan gekoppeld. Elke rit die je reserveert via Uber Travel verdient 10 procent terug in zogeheten ‘Uber Cash’ op je ritten of Uber Eats-bestellingen, van de gelijknamige maaltijdbezorgdienst.

 

De gebruiker kan tot dertig dagen van tevoren een rit reserveren. Wie een rit reserveert vanaf het vliegveld, dan is er een functie voor het volgen van de exacte aankomsttijd en indien nodig automatisch de afhaalreserveringstijd aan te passen.

 

In de VS wordt het aanbod aan reis gerelateerde partners al snel groter. Het bedrijf is een samenwerking aangegaan met excursie-aanbieder Viator en restaurant-reserveringsite OpenTable om meer toeristische attracties, evenementen en restaurants aan te bieden.

 

bron: www.travmagazine.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.