Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 24 december 2023 @ 00:04 door Travelboy , 64 keer bekeken

Provincie Overijssel spant de kroon bij de jaarlijkse ANWB keuring met maar liefst zeventien Top Campings. De totale lijst – die heel Europa beslaat – omvat 220 campings.

 

Nederland schittert als koploper in het gehele overzicht met maar liefst 69 ANWB Top Campings. Deze prestigieuze classificatie wordt toegekend aan campings met de hoogste beoordeling van 5 sterren

 

Onafhankelijke Inspecties

 

De ANWB, als enige in Nederland, voert jaarlijks onafhankelijke campinginspecties uit. Met 22 inspecteurs werden dit jaar 1629 campings in heel Europa beoordeeld op sanitair, terrein, zwembad, eten & drinken en het recreatieaanbod. Een vijfsterrenbeoordeling betekent het predicaat ANWB Top Camping.

 

De beoordeling houdt rekening met het onderscheid tussen kleine en (middel-) grote campings. Kleine campings, met maximaal 60 plaatsen, worden beoordeeld op rust en privacy. Voor de (middel-) grote campings is de nadruk op hoogwaardige faciliteiten zoals zwembaden, speeltuinen, sportvoorzieningen en uitgebreide animatieprogramma’s. Een Top Camping onderscheidt zich ook door uitstekend sanitair en een goed onderhouden terrein.

 

Hier is het hele overzicht te vinden (pdf)

 

bron: www.elkedagvakantie.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.