Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 20 november 2023 @ 21:41 door Travelboy , 165 keer bekeken

Presentatoren Janny van der Heijden en André van Duin verruilen het platte Nederland voor het bergachtige Zwitserland in het nieuwe tv-programma Denkend aan Zwitserland. Samen met hondje Nhaan maken ze deze winter een unieke treinreis naar onder meer Zermatt, Luzern, Davos en St. Moritz.

 

 

 

Het olijke Omroep MAX-duo reisden al eerder vier seizoenen samen voor het programma Denkend aan Holland, waarin ze verschillende plaatsen in Nederland ontdekten vanaf het water. Onderweg bekijken ze bezienswaardigheden, spreken ze lokale inwoners en ontdekken ze natuurgebieden.

 

Denkend aan Zwitserland

 

In Denkend aan Zwitserland reizen Janny en André per trein door Zwitserland. Als kind verslindt Janny de jeugdboeken over het weesmeisje Heidi, die in de Zwitserse bergen woont en bevriend is met geitenhoeder Peter. Met André wil Janny ontdekken hoe mooi het land van haar fictieve jeugdvriendin is. 

 

Onderweg genieten ze van spectaculaire uitzichten en proeven ze van de Zwitserse cultuur. Naast de treinreis gaan ze ook jodelen, alphoornblazen, sleeën en zelfs een avontuurlijke klimexpeditie doen.

 

Denkend aan Zwitserland is vanaf zondag 26 november om 21.30 uur te zien bij MAX op NPO 1.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.